Vitaliteit focus bij zakelijke bijeenkomsten

Vitaliteit en gezondheid zijn onderwerpen waar steeds meer bedrijven zich op focussen. Dit komt ook steeds vaker voor bij de zaakelijke bijeenkomsten die bij World Forum worden georganiseerd. In toenemende mate worden er afwisselende programma’s samengesteld waarin het door World Forum ontwikkelde vitaliteitsprogramma een natuurlijke onderbreking vormt voor inhoudelijke presentaties en vergaderingen.

Er wordt hier veel aandacht gegeven aan vitaliteit tijdens zakelijke bijeenkmsten en door hier de nadruk op te leggen is het mogelijk de energie van de bezoekers hoog te houden, de concentratie te verbeteren en er samen een positieve dag van te maken.

Een gezond verloop van de dag kan op meerdere manieren waaronder het menu OERsterk. Menu's met gezonde maaltijden, snacks en energizers gericht op het verhogen en optimaliseren van het energieniveau. Daarnaast is er lichaamsbeweging. Het is mogelijk om yoga op locatie te doen, een stadswandeling te maken met een gids of een actief programma te doen met allerlei sportieve activiteiten. Alles gericht op een goede boost gedurende de dag.

Er wordt een programma op maat geboden waarbij meegedacht wordt over de dagindeling en eventuele invulling van de diverse pauzes. “Veel organisaties geven aan dat er weinig tijd is in het programma om nog iets toe te voegen. De ervaring leert echter dat deelnemers meer betrokken en gefocust blijven gedurende de dag, wanneer zij passende onderdelen uit ons vitaliteitsprogramma krijgen aangereikt” zegt Kirsten Vosmer, Commercial Director.