World Forum The Hague: Hosting the (digital) World!
World Forum is een full-service congreslocatie in Den Haag. Tussen stad en strand gelegen, heeft World Forum The Hague een ideale locatie en is tevens goed bereikbaar. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium, 35 break out ruimtes en 12.000 m2 exporuimte maken World Forum de perfecte locatie voor elk type congres, zowel live, hybride als online. World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren. Daarnaast kan de locatie volledig exclusief voor uw evenement afgehuurd worden, dat maakt het mogelijk om het hele gebouw te transformeren in uw eigen look & feel met op maat gemaakte branding van het gebouw.  Daarnaast biedt World Forum een warme ambiance en sfeer en hoogwaardige service; het team vindt het leuk om u te verrassen en te ontzorgen. Door de investeringen van ruim 28 miljoen de afgelopen jaren, is World Forum ‘Ready to host your event’: live, hybride en online!

Welkom in de digitale wereld van World Forum The Hague
In een tijd waarin zoveel verandert, verandert World Forum mee. Als locatie verbinden wij mensen, live én online. U kunt gebruik maken van ons online event platform of de World Forum Studio’s voor uw online conferentie. Tevens is het mogelijk te kiezen voor het streng beveiligde online video conferencing tool ‘Webex’. Met Online Participatie, World Forum Studio, Livestream en webinars bieden wij een scala aan mogelijkheden en blijft u in contact met uw doelgroep, gasten, klanten of collega’s.

Download hier onze uitgebreide brochure om al onze hybride en online mogelijkheden te bekijken.

World Forum, ready to host your event!
World Forum is een locatie met oneindig veel mogelijkheden en ruim vijftig jaar ervaring in het organiseren van evenementen. Tijdens het organiseren en hosten van events werken we als organisatie altijd vanuit onze speerpunten: Safety & Security, Vitaliteit, Experience en Education. We zijn voorloper op het gebied van Safety & Security en organiseren dan ook veel hoogwaardige evenementen waarbij Safety & Security een cruciale rol speelt. Daarnaast investeren we in de vitaliteit van onze medewerkers en bezoekers, overtreffen verwachtingen met de experience die wij creëren en doen er alles aan om ten alle tijden onze kennis over te dragen en te investeren in educatieve projecten.

World Forum Flow
Alle vergaderruimtes bevinden zich rondom het centrale punt van het gebouw, het Atrium, dit geeft ieder event in World Forum een geweldige flow en veel daglicht. Deze open ruimte verbindt alle gebieden rondom het Atrium. Op de begane grond is er de nieuwe Expo Foyer, met een open en heldere ambiance voor beurzen dan wel effectieve netwerkevents. De King Willem Alexander, met een plafond van 20 meter  en een prachtig groot podium is het auditorium een extra wow-factor voor ieder congres. Alle 35 break-outruimtes bieden uiteenlopende mogelijkheden voor uw event en onze sfeervolle Atlantic zaal is de perfecte ruimte voor, bijvoorbeeld een geserveerd diner tot wel 1.200 couverts.

Extra’s World Forum The Hague
World Forum beschikt over 765 nieuwe hotelkamers op drie minuten loop afstand met het Novotel als onsite hotel gelegen boven het World Forum.

 

 

Churchillplein 10
2517 JW Den Haag
Nederland
Telefoon: 
+31 (0)70 306 63 66
Fax: 
070-306 64 43