Tamara Bernstein nieuwe Commercial Director World Forum The Hague

Tamara Bernstein nieuwe Commercial Director World Forum The Hague

Tamara Bernstein is de nieuwe Commercial Director van World Forum The Hague vanaf 1 maart 2024. Met meer dan  tien jaar aan ervaring in de eventbranche, brengt zij veel expertise mee voor haar nieuwe rol. Zij zal de leiding nemen op het gebied van Business Development. Haar aanstelling als Commercial Director is essentieel voor het versterken van de positie van World Forum The Hague als vooraanstaande locatie voor internationale vergaderingen en evenementen.

Tamara Bernstein begon haar carrière als International Sales Manager, een rol die de basis vormde voor haar vaardigheden in Sales en klantrelaties. Gedurende haar loopbaan in de industrie maakte zij een aanzienlijke stap voorwaarts als European Regional Director bij de International Congress and Convention Association (ICCA), waarna ze doorgroeide tot de functie van Head of Europe and Partnerships.

Michiel Middendorf, General Manager van World Forum The Hague: "We zijn verheugd dat Tamara Bernstein ons team komt versterken. Haar uitgebreide ervaring en dynamische benadering van Business Development passen perfect bij ons team. Haar komst is precies wat we nodig hebben om samen naar een hoger niveau te stijgen. We zijn er trots op haar te mogen verwelkomen bij het World Forum The Hague.