Opening nieuw congrescentrum in Brugge

Op 4 mei aanstaande vindt in Brugge de officiële opening plaats van het gloednieuwe Bruges Meeting & Convention Centre – BMCC. Het BMCC ligt in het centrum van Brugge, op loopafstand van het station, hotels en musea.

Het BMCC, Visit Bruges Convention Bureau en VISITFLANDERS Convention Bureau verwelkomen op 4 mei internationale associaties en PCO’s om deze nieuwe locatie te komen bewonderen in Brugge, opgenomen in de Unesco-Werelderfgoedlijst. Zowel in het  congrescentrum én in de stad Brugge wordt op deze dag gezorgd voor inspirerende inhoud.

Dit veelzijdige programma wordt de dag daarop vervolgd in het ‘Atypical’ Antwerpen, waar 2 nieuwe locaties bezocht zullen worden, namelijk Botanic Sanctuary en Sapphire House. Ook de bekende kwalitatief hoogstaande locaties worden niet overgeslagen, zoals het Flanders Meeting & Convention Centre Antwerp (FMCCA), beter bekend als ‘A Room With A Zoo’.

Internationaal opererende associaties en PCO’s zijn van harte welkom aan te sluiten. Neem voor meer informatie en registratie contact op met VISITFLANDERS Convention Bureau.