Inspirerende ontmoetingen, live en digitaal, op Horecava 2011

Volgende week gaat de grootste horecavakbeurs van Nederland weer van start: De Horecava, hét event voor aanbieders en toeleveranciers in de hospitality sector.

De wereld om ons heen verandert continue. Nieuwe trends zien het licht, consumenten gaan massaal digitaal en ondernemers zoeken nog steeds nieuwe omzetkansen. Horecava biedt bezoekers daarom een bruisend programma vol praktische tips. Naast ruim 500 exposanten en 5 themawerelden zijn er 50 momenten waar zij zich kunnen laten verrassen. Denk daarbij aan de WERELD-trendreis, de Social Media dokter, het Peper & Zout-debat en de Horecava Innovation Award. Voor leden van Koninklijke Horeca Nederland komt daar nog een scala van activiteiten bij zoals het jaarcongres en trendtours over de beursvloer. Horecava 2011, de nationale toonaangevende horecabeurs, is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, van maandag 10 tot en met donderdag 13 januari in Amsterdam RAI.
Bezoekers geven aan dat zij naast alle producten en diensten ook de Horecava bezoeken om zich te oriënteren op trends, innovaties en marktontwikkelingen.

Meer horecaondernemers willen met innovatie bedrijfsresultaat verbeteren
Horecaondernemers gaan 2011 vol vertrouwen tegemoet. Tweederde verwacht beter te presteren dan de concurrentie. 95% heeft vertrouwen in de resultaten van het bedrijf, 60% zelfs véél. Daarmee zijn horecaondernemers positiever gestemd dan twee jaar geleden. Opvallend is het groeiende geloof in innovatie. Was in 2009 al 80% van de ondernemers van mening dat innovatie kan helpen om het bedrijfsresultaat te verbeteren, in 2011 is dat 90%. Ook gaat 90% dit jaar investeren in vernieuwingen. Dat blijkt uit onderzoek van horecavakbeurs Horecava.

De Horecava vindt van maandag 10 januari tot en met donderdag 13 januari plaats in Amsterdam RAI. Alle informatie is te vinden op:
www.horecava.nl