Exploitatie World Forum van TCN naar GL events

Per oktober 2009 is de exploitatie van het World Forum door TCN overgedragen aan GL events. GL events beheert wereldwijd een dertigtal convention centres -van Barcelona tot Shanghai- en heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen. De samenwerking is een logisch gevolg om de internationale marktpositie van het World Forum verder te verstevigen.

World ForumMichiel Middendorf, General Manager van het World Forum: ‘Deze samenwerking sluit volledig aan op de internationale strategie van zowel het World Forum als GL events. Het is een natuurlijke stap in de toenemende internationale aandacht die het World Forum de afgelopen jaren heeft gekregen. Met als hoogtepunt de VN- Afghanistan-top afgelopen maart. Met deze bijeenkomst heeft het World Forum definitief haar naam gevestigd."

Tegenover ConrgesWereld geeft Middendorf aan blij te zijn dat met de overname van de exploitatie ook goede afspraken gemaakt zijn met betrekking tot de medewerkers, die mee overgenomen worden door GL Events. "Zo kunnen onze gasten de vertrouwde gezichten blijven tegenkomen. Het enige dat onze klanten zullen merken, is dat onze dienstverlening nog beter wordt.'

TCN Manager Andre van Rooijen: ‘TCN heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in de herpositionering van het tegenwoordige World Forum. GL events is nu de ideale partner om de internationale ambities van het World Forum verder vorm te geven. Met de overname van de exploitatie door GL events start de volgende (internationale) groeifase'.

GL events
GL events is een Frans bedrijf dat 31 congres- en evenementenlocaties wereldwijd exploiteert. Het bedrijf is ruim 30 jaar geleden opgericht en heeft zijn sporen verdiend in de internationale congreswereld, zowel in de dienstverlening voor en organisatie van grootschalige evenementen als het managen van tentoonstelling- en congrescentra. GL events is actief op evenementen over de hele wereld (o.a. Olympische Spelen, WK Voetbal) en is exploitant van tentoonstelling- en congrescentra in Europa, Azië en
Zuid Amerika. Zie voor meer informatie www.gl-events.com.

World Forum
Het World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum. Gevestigd in Den Haag, stad van Vrede en Recht, maakt het World Forum zich sterk om van elke ontmoeting een bijzondere gebeurtenis te maken. Een evenement in World Forum verandert uw blik op de wereld. Events that shape the World!

TCN
TCN is een vernieuwend vastgoedbedrijf en ontwikkelt en exploiteert innovatieve vastgoedconcepten. TCN heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Charlemagne en Spanje. Daarnaast is TCN actief in Oostenrijk. De vastgoedonderneming is gestart in 1994 en kent een onconventionele aanpak van complexe vastgoedprojecten. Geïntegreerd projectmanagement zorgt voor waardecreatie vanaf de conceptontwikkelingsfase tot en met het vastgoedbeheer.