De ONE Conference breidt uit met de Innovation Expo

De ONE Conference is een toonaangevende cyber security conferentie die op 18 en 19 oktober wordt georganiseerd in het World Forum in Den Haag. Met dit jaar een indrukwekkend toevoeging, de Innovation Expo powered by dcypher. De Innovation Expo biedt exposanten de mogelijkheid hun meest innovatieve ontwikkelingen te laten zien op het gebied van cyber security. Van innovatieve samenwerkingen tot hard- en software ontwikkelingen, deze expo zal een blik op de toekomst in het cyber security domein zijn.

In Nederland hebben we een breed scala aan veelbelovende innovatieve bedrijven en organisaties in het op het gebied van cyber security. Dit jaar is er speciaal voor deze groep een interessant podium, de Innovation Expo op de ONE Conference 2022.

De Innovation Expo creëert voor de hele cyber security keten van startups, MKB, grotere bedrijven, toegepast onderzoek en overheden de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en uiteindelijk te gaan samenwerken om onze digitale wereld veilig te maken en te houden.

De Innovation Expo biedt hiervoor een tastbaar podium binnen de context van de ONE Conference, waar door middel van stands en paviljoens de nieuwste innovaties een plek krijgen om ‘de wereld te veroveren’. Innovaties in de breedste zin van het woord van innovatieve soft- en hardware ontwikkeling tot innovatieve onderzoeken en spin-offs.