Tio’s opleiding Hotelmanagement komt als beste uit de bus

De opleiding Hotelmanagement van Hogeschool Tio is door de Keuzegids Mbo voor de vijfde keer uitgeroepen tot de beste opleiding in het vakgebied ‘Dienstverlening in de horeca’. De Keuzegids geeft onafhankelijk advies en beoordeelt en vergelijkt de kwaliteit van ruim 450 mbo-opleidingen in Nederland.

Daarbij ontvangt de opleiding al voor het achtste jaar op rij het predicaat ‘Topopleiding’. Én daar bovenop ontvangt Tio als onderwijsinstelling het predicaat ‘Uitmuntend in eigen vakgebied’. Hiermee wordt de kwaliteit van het onderwijs wederom bevestigd.

De mbo-opleiding Hotelmanagement van Hogeschool Tio scoort 81 van de honderd punten, vorig jaar was dit nog 76. Studenten zijn volgens de Keuzegids Mbo voornamelijk enthousiast over de informatieverstrekking, de ‘omgeving, sfeer en veiligheid’ en de stages die ze via Hogeschool Tio doen. Op die onderdelen scoort de opleider uitmuntend hoog.

Katinka Reuling, algemeen directeur Hogeschool Tio: “Uitstekend onderwijs en tevreden studenten, daar zetten wij ons iedere dag voor in. Wij zijn daarom blij dat de studenten zo positief zijn over de kwaliteit. Ieder jaar werken we eraan om nog beter onderwijs te bieden aan onze studenten. We doen ons uiterste best om studenten alles mee te geven wat zij nodig hebben om een vliegende start te maken in het werkveld. Met dat in het achterhoofd, stemt het me extra trots dat het ons is gelukt een nog betere beoordeling dan vorig jaar te behalen.”