Matrixian Group neemt AR-Producties over

Datatechnologiebedrijf Matrixian Groep neemt AR-Producties over, leverancier van Extended Reality (XR) waaronder Augmented Reality (AR), Virutal Reality (VR) en Mixed Reality (MR) vallen. Met deze nieuwe kennis en technologie kan Matrixian Group haar datavisualisaties op een hoger niveau tillen.

AR-Producties is specialist in het ontwikkelen van interactieve oplossingen voor het bedrijfsleven. Met kennis en expertise van hard- en software op het gebied van Extended Reality (XR) ondersteunt het bedrijven bij campagnes en projecten om business transformatie te versnellen. Waardoor doelgroepen worden geactiveerd.

Met de overname versterkt Matrixian Group haar marktpositie en haalt het kennis in huis die datavisualisaties verbeteren en daarmee waarde toeveogen aan processen van klanen. Luke Liplijn, CEO Matrixian Group: “Extended Reality is geen nieuwe technologie, maar wel een technologie die nu rijp is voor de zakelijke markt.” Dit zal ondermeer zichtbaar zijn in de doorontwikkeling van “digital twin” oplossingen. Het visualiseren van data en het ontwikkelen van innovatieve end-to-end oplossingen onderstreept het innovatieve karakter van de organisatie.

Luke Liplijn: “Wij geloven in de kracht van locatie. Wat mensen in de echte wereld ervaren en de plaatsen waar ze naartoe gaan zijn weerspiegelingen van wie ze zijn en waar ze om geven. We helpen overheden en toonaangevende (internationale) bedrijven om datatechnologie te benutten en zo betere klantervaringen, betere bedrijfsresultaten en een duurzamere leefomgeving te creëren. Allemaal gebaseerd op ons innovatieve locatie gedreven dataplatform waar we de digitale wereld met de fysieke wereld verbinden.