Eventresult wint EIBTM Best Schell Scheme Stand Design

Elk jaar beoordeelt een vakjury de vele stands op de EIBTM. Welke exposanten hebben het meeste werk gemaakt van hun stand, passen het beste technologie toe, hebben we meest effectieve stand om zaken te doen of maken het beste ontwerp om hun boodschap voor het voetlicht te brengen.

Opnieuw viel een Nederlands bedrijf in de prijzen (de Holland stand werd al eerder eens bekroond als de Beste Stand for Doing Business - en dat is tenslotte waar het om draait).
Eventresult, de it-partner voor congressen, viel de eer te beurt om huiswaarts te keren met de award voor Best Shell Scheme Design. Juryleden Patricia Holmes en Graeme Barnett overhandigden de award op de beurs aan het trotse team van Eventresult. De jury was vooral te spreken over het ongebruikelijke grafische ontwerp en de strakke toepassing van iconen, verlichting en meubilair.

Eventresult is een zusteronderneming van ACS audiovisual solutions en heeft in haar dienstenpakket alle denkbare services op het gebied van it-ondersteuning gebundeld.
Via modules als E!Posters, E!Signage, E!Kiosk, E!Presenter en E!Manager worden niet alleen de producten of diensten zelf aangeboden, maar ligt zeer veel nadruk op het ontzorgen van de organisator. Door handige applicaties en de goede ondersteuning van experts worden alle E!-zaken in goede banen geleid.

Kijk voor meer info op: www.eventresult.com