Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn is de meest inspirerende en multifunctionele congreslocatie van Nederland. Samen met u een succesvol en sprankelend evenement organiseren; dát is onze passie.

Wij geven uw evenement de ruimte
Ons pand, met drie theaterzalen,vijf foyers, acht subzalen en een restaurant, is ruim en veelzijdig. U kunt bij ons alle kanten op met uw evenement. We bieden ruimte aan evenementen met 1300 personen plenair én in subsessies . Onze theaterzalen zijn zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, zakelijke diners en congressen.

Locatie, catering én eventbureau in één!
Het Orpheus-team heeft maar één missie: ervoor zorgen dat uw evenement voldoet aan úw ideeën en doelstellingen. En vindt u het lastig om een goede invulling te bedenken? Ons team denkt met u mee en regelt het voor u.

Eigen keuken
Een belangrijk onderdeel van een geslaagd congres of evenement is de catering. Daarom besteden we er veel aandacht aan. Onze chef-kok zorgt altijd voor smaakvolle en verantwoorde gerechten.

Entertainment
Bent u nog op zoek naar dat ene extraatje voor tijdens uw bijeenkomst? Of het nu gaat om bloemstukken, hostesses of een act tijdens uw bedrijfsfeest. Maak van uw evenement een totaalbeleving en verras uw doelgroep!

De juiste middelen
Orpheus faciliteert al uw processen met de juiste technische middelen, die passen bij uw doelgroep, uw budget en al uw wensen.

Orpheus: hét podium voor uw evenement!

Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn
Nederland
Telefoon: 
+31 (0) 55 5270 330
Fax: 
055-5212911