Wil jij meerwaarde creëren voor opdrachtgevers?

Op 4 juli wordt de bijeenkomst 'Samen meer Waard' georganiseerd, waarin pco's, organisatoren en toeleveranciers met elkaar in gesprek gaan over hoe samen meer waarde te creëren voor opdrachtgevers. CongresWereld vroeg Michel de Kruijf van initiatiefnemer CLC-VECTA naar dit initiatief.

Waarom kiezen jullie voor dit onderwerp?
Michel: Het creëren van meerwaarde voor de congresbezoeker is een onderwerp dat momenteel speelt en tijdens deze bijeenkomst willen wij de deelnemers handvatten bieden waardoor de deelnemer binnen zijn/haar eigen organisatie de praktische informatie kan toepassen.

Jullie kiezen ook voor een anders-dan-gebruikelijk format voor de bijeenkomst. Wat kunnen deelnemers verwachten?
Er worden door 5 pco's best practices gedeeld over het creëren van meerwaarde voor opdrachtgevers en waarom dat zo is. Dagvoorzitter Rob Janssen begeleidt de dag en verbindt en stimuleert de deelnemers om vervolgens met elkaar in gesprek te gaan tijdens Ronde Tafel sessies,  die onder begeleiding van de 5 pco's staan.
Aan het eind van de middag volgt een gezamenlijke teurgkoppeling van alle tips en handvatten, zodat de deelnemers naar huis gaan met praktische voorbeelden hoe meerwaarde gecreëerd kan worden voor de congresbezoeker.

Welke pco's maken in het plenaire deel hun opwachting?
De pco's die zich zullen presenteren en hun ervaringen graag met de deelnemers delen zijn:
- Wil Kuiters (Kuiters idee en organisatie)
- Rob Zikkenheimer (Congress Care)
- Pieter Schure (PINO)
- Annemiek Kuijsten (GCO Global Conference Organisers)
- David Casalod (Status Plus Conferences)

Wat gaat het de deelnemers opleveren?
Vanuit CLC-VECTA willen wij de Live Communication branche en in dit geval specifiek het medium Congressen & vergaderen ondersteunen. Door de deelnemers praktische tips en handreikingen te geven, die vanuit het collectief zijn ontstaan, denken we hier een goed bijdrage mee te leveren.

Voor wie is deze bijeenkomst met name bedoeld?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor een ieder die zich bezig houdt met het organiseren en/of faciliteren van congressen en vergaderingen. En uiteraard zijn ook niet leden van CLC-VECTA meer dan welkom!

Er wordt nu specifiek op de relatie tussen toeleverancier en pco ingezoomd. Mogen we in de toekomst ook nog andere zaken op de agenda verwachten?
Als CLC-VECTA willen wij per platform (in dit geval Congressen & Vergaderen) minimaal eenmaal per jaar een platformbijeenkomst organiseren. Dus in de toekomst volgen er zeker meer bijeenkomsten. De onderwerpen die wij daarin gaan behandelen worden aangedragen door de leden zelf. Als er binnen de leden onderwerpen spelen horen wij dat graag.

Klik hier meer Info & Registreren.