Universiteit Maastricht gaat samenwerkingsverband aan met Booking Service MECC Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) is een samenwerkingsverband aangegaan met Maastricht Booking Service (MBS), onderdeel van MECC Maastricht. Hotelreserveringen en alle daarbij komende diensten zoals vervoer en activiteiten in Maastricht en omgeving worden voor gasten van de UM voortaan verzorgd door MBS. Door het uitbesteden van deze diensten, kan de UM zich meer richten op haar kerntaken onderwijs en onderzoek.

"De UM heeft in MBS een gedegen samenwerkingspartner gevonden", aldus Erica van den Oever, Manager Congresbureau UM. "MBS kent de wensen en behoeften van onze veelal internationale congresbezoekers als geen ander en heeft al jarenlang een solide samenwerkingsovereenkomst met vele hotels, vervoersbedrijven en organisatiebureaus in de regio Maastricht. Deze kennis en ervaring maakt dat MBS maatwerk levert."

Door dit samenwerkingsverband bieden de UM en MECC Maastricht congresbezoekers één aanspreekpunt, zonder hiervoor bemiddelingskosten in rekening te brengen. Hierdoor optimaliseren zij de bereikbaarheid en aantrekkelijkheid van Maastricht als destinatie voor het houden van meerdaagse internationale congressen.

Foto: v.l.n.r. Diana Krutzen (MBS), Madeleine van der Heijden (MECC Maastricht) en Erica van den Oever (UM)