Samenwerking Meetingselect en Travelport+

Samenwerking Meetingselect en Travelport+

Meetingselect is een samenwerking aangegaan met Travelport+ een technologiebedrijf dat reisboekingen verzorgt voor honderdduizenden reisaanbieders over de hele wereld. Dit platform maakt het mogelijk voor Meetingselect-boekers om snel en laagdrempelig individuele of groepshotelboekingen te maken via het Meetingselect-platform. Ze kunnen hierbij kiezen of ze dat willen met of zonder vergaderruimtes. Met Travelport+ kunnen voorkeurtarieven voor hotelboekingen worden bekeken en vergeleken.

Het biedt de mogelijkheid tot een combinatie met vergaderingen of evenementen via Meetingselect met tarieftoegangscodes. Hierdoor kunnen bedrijven profiteren van een efficiëntere en kosteneffectievere boekingservaring voor hotelkamers en vergaderruimtes. Ook wordt het eenvoudiger om gastenkamers te boeken. Het innovatiewerk van Meetingselect is gericht op het vereenvoudigen en stroomlijnen van de end-to-end processen van vergaderbeheer, allemaal op één plek.

Judith Huisman, medeoprichter van Meetingselect: “Ons partnerschap is een geweldig voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van innovatieve oplossingen en Travelport+ zal ongetwijfeld aanzienlijke waarde toevoegen aan onze boekers door een complete en naadloze digitale oplossing aan te bieden.”

Paul Broughton, directeur Business Development bij Travelport: “Wij delen de focus van Meetingselect op het moderniseren van de reisbranche en begrijpen dat vereenvoudigde toegang tot meer hospitality-inhoud en dynamische aanbiedingen nodig is om   stroomlijn de ervaring van vergaderbeheer.”