Regardz Hospitality Group heet nu The Onemeeting Company

De nieuwe naam voor Regardz Hospitality Group is nu The Onemeeting Company. Gedurende de coronaperiode heeft het bedrijf gekozen voor een strategische groeikoers als Meeting Expert. Leidend hierin is het boekingsplatform Onemeeting.com. Met de komst van het nieuwe merk Onemeeting Services worden de diensten uitgebreid. “We zien een groeiende vraag naar Meeting Management Expertise vanuit de veranderende kantoormarkt en getroffen meeting bedrijven” aldus Luc van Bussel CEO.

De afgelopen anderhalf jaar heeft The Onemeeting Compay zich ontwikkeld tot een Meeting Management bedrijf voor opdrachtgevers en aangesloten locaties met nieuwe fullservice klantformules en ondersteunende managementservices. “De coronacrisis heeft ons geleerd dat innovatie de enige weg is uit de crisis. Maandenlang hebben we hard gewerkt aan de verdere uitbreiding van onze diensten en systemen. De coronaperiode heeft de transitie naar thuiswerken versneld. Door de combinatie van de veranderende kantoormarkt en het thuiswerken zal de vraag naar meeting locaties alleen maar toenemen, verwacht CEO Van Bussel. “We zien een groeiende vraag naar Meeting Management Expertise vanuit de veranderende kantoormarkt en getroffen meeting bedrijven. Waar grote kantoorpanden verdwijnen, zullen steeds meer meeting locaties opkomen. Aan ons de taak om hier een innovatieve oplossing voor te bieden."

Onemeeting.com is het boekingsplatform voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten. Klanten sluiten samenwerkingsovereenkomsten met Onemeeting.com voor al hun zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen.
Onemeeting Services biedt de mogelijkheid voor een aanvullend Management Contract waarbij de positie van directeur of manager wordt ingevuld inclusief de bijbehorende exploitatieservices zoals HR, Cultuur en ICT.
OMS Onemeeting System combineert Property Management (PMS), Customer Management (CMS), Sales & Marketing Management, Enterprise Resource Planning (ERP) en vele andere bedrijfsprocessen.

Michiel Heilijgers, Job Heilijgers en Luc van Bussel