Postillion hotel in World Trade Centre Rotterdam

In het World Trade Centre (WTC) Rotterdam opent Postillion Hotels een nieuw hotel. In 2015 opende de keten al een Convention Centre in het Rotterdamse rijksmonument en daar komt nu een hotelaccommodatie bij.

De voormalige kantoorruimtes zijn omgebouwd tot 168 hotelkamers, met in het interieur een knipoog naar onder andere de skyline van Rotterdam. Eerder deze maand opende Postillion ook een Meeting Centre in The Globe, Den Haag. De hotelketen kiest er bewust voor om te blijven investeren in deze uitdagende tijd en wil daarmee haar positie op de internationale congresmarkt versterken.

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels: "Met de opening van een hotel in onze vestiging in Rotterdam geven wij verder vorm aan onze ambitie om internationale congresgasten aan te trekken en optimaal te kunnen bedienen. Door aanwezig te zijn op prominente locaties in Nederlandse wereldsteden bieden wij onze gasten uit binnen- en buitenland een complete Meet-Work-Stay ervaring. Rotterdam is één van de snelst groeiende markten voor zakelijk toerisme in Nederland en daarom voor ons een logische uitbreiding."