Oostwegel Collection heeft de deuren ook weer geopend

Ook de locaties behorende tot de Oostwegel Collection hebben hun deuren voor de zakelijke markt weer opengezet. Zoals het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve, een multifunctionele vergader- en conferentielocatie onder de rook van Maastricht.

Het Paviljoen is gelegen op het landgoed van Château St. Gerlach wat direct na de opening in 2017 is uitgeroepen door Meetings Award tot 'Beste vergaderlocatie van het jaar 2017'.

Multifunctionele vergadermogelijkheden
Achter de kasteelhoeve die als toegangspoort tot landgoed Château St. Gerlach fungeert, ligt het St. Gerlach Paviljoen. Het paviljoen, met 3 multifunctionele vergaderzalen, een foyer en lobby, is een ‘state of the art’-concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft. Door het wegschuiven van de flexibele wanden tussen de vergaderzalen ontstaat een ruimte van 760 m2 met een capaciteit tot maximaal 1.000 personen. Als aanvulling op het paviljoen biedt de kasteelhoeve 6 break-out rooms. Ook is het mogelijk om de vergadermogelijkheden uit te breiden met de overige vergaderfaciliteiten van Château St. Gerlach.
De 6 break-out rooms in de kasteelhoeve complementeren de plenaire vergaderzalen van het St. Gerlach Paviljoen. De huiselijke, laagdrempelige sfeer van de break-out rooms past bij het karakter van de gerestaureerde, Limburgse carréhoeve uit 1668. In de kasteelhoeve, die dienst doet als toegangspoort tot het landgoed, ligt tevens Burgemeester Quicx, Coffee & More.

Hybride Events
Het St. Gerlach Paviljoen biedt ook een inspirerende omgeving voor online en hybride evenementen. Hoe creëer je gastvrijheid voor de online deelnemers? Hoe zorg je voor interactie met de deelnemers en welke stappen moet je doorlopen bij de organisatie hiervan? Vanuit Oostwegel Collection wordt geholpen bij de organisatie van een online of hybride evenement aan de hand van een stappenplan. Tevens kan er met een hybride evenement gemakkelijk geschakeld worden bij het aantal fysieke deelnemers, wanneer er maatregelen veranderen.