Onemeeting.com start met divisie Business Development

Er wordt steeds meer vanuit huis gewerkt en dat betekent een grote verandering voor kantoren. Om de groeikansen voor deze in beweging zijnde markt te realiseren is Onemeeting.com gestart met de divisie Business Development.

Directeur van deze nieuwe divisie is Kevin van Grondelle. De beschikbare vierkante meters zullen steeds minder gebruikt worden om ‘te werken’, maar bieden nieuwe mogelijkheden als social hub boor inspirerende meeting en events. Vastgoedeigenaren, facilitaire dienstverleners en cateraars worden door Onemeeting.com geholpen hun ruimtes, online, op de zakelijke meeting markt te introduceren en brengt nieuwe boekers en bezoekers in bestaande kantoren met haar Connected service.

In een land waar iedere vierkante meter onder druk staat, mogen ruimtes niet onbenut blijven. Voor bedrijven is het essentieel om rendement te maken op hun ruimtes, bijvoorbeeld door deze als kantoren, stadions of restaurants te verhuren. Door de groeiende vraag naar ruimtes om samen te komen, kunnen deze vierkante meters worden ingezet als meeting rooms en work spaces. Omdat het voor veel bedrijven niet hun core business is helpt Onemeeting.com met een meeting management service om het maximale rendement uit hun zaalcapaciteit te halen.

Als voormalig commercieel manager heeft Kevin een ruime ervaring in de Meeting branche. “De coronacrisis bracht naast veel leed ook een nieuwe werkbalans. Wij zien heel veel kansen om de beschikbare ruimtes aan te bieden aan onze klanten. Boekers van bijeenkomsten zijn altijd opzoek naar nieuwe, inspirerende omgevingen. Met Connected verbinden we onze boekers en klanten met die nieuwe Meeting, Event & Work spaces.” Aldus Kevin van Grondelle, directeur Business Development. “Die ruimtes worden Next Generation Meeting Experiences, NEXMEX”.

Onemeeting.com helpt bedrijven door de commerciële processen voor meeting business volledig uit handen nemen. Deze totaaloplossing genaamd Connected is mogelijk dankzij de inzet van schaalbare reserverings- sales- en marketingteams. Het deskundige reserveringsteam verzorgt het hele boekingsproces van aanvraag tot aftersales en facturatie. Dit doen zij met het door Onemeeting.com ontwikkelde Meeting Management Systeem, genaamd Onemeeting System (OMS). Het vakkundige sales- en marketingteam verbindt contract- en aanbestedingsklanten aan locaties en regelt de marketing, online zichtbaarheid en het bereik.