The Onemeeting Company gecertificeerd als Great Place to Work

Great Place To Work onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het onafhankelijke Trust Index™ onderzoek van Great Place to Work heeft The Onemeeting Company met een respons van 100% en een totaalscore van liefst 92% (de hoogste waardering tot dusver) opnieuw het predicaat van goed werkgeverschap behaald. De stelling ‘Alles overziend vind ik deze organisatie een Great Place to Work’ scoorde zelfs 97%. Met de Trust Index™ worden vijf universele waarden gemeten die bepalen in hoeverre mensen het beste uit zichzelf weten te halen. De waarden zijn: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.

”We zijn erg dankbaar dat onze collega’s zich thuis en gewaardeerd voelen in onze organisatie. Als 97% van alle collega’s de organisatie een Great Place to Work vindt, dan maakt ons dat bijzonder trots. Het thuisgevoel komt niet uit de lucht vallen. Gastvrijheid zit in ons DNA. En met ons cultuurprogramma ‘One of a Kindest’ werken we iedere dag aan een warme, welkome bedrijfscultuur. Warmte komt wat ons betreft nooit vanzelf. Dat vraagt om ‘zachte vaardigheden’, zoals oprechte interesse en persoonlijke aandacht. In deze digitale samenleving is dat steeds belangrijker. Als alles digitaal wordt, zal ‘mensentaal’ de échte verbinding maken. Het is hardt werken met een d én een t. Waarom we hierin geloven? Het succes van onze organisatie wordt bepaald door de verbindingskracht van onze medewerkers met onze klanten, partners, leveranciers en elkaar. Als wij goed zorgen voor onze medewerkers, zorgen onze medewerkers voor onze relaties. Zo simpel is het eigenlijk”, aldus Ingrid van der Wal-Koek, COO The Onemeeting Company B.V.

“Het voor de derde keer op rij behalen van deze erkenning maakt ons trots en dankbaar. Naast verdergaande digitalisering van onze dienstverlening blijven wij juist ook volop investeren in de onderlinge verbinding; de jaarlijkse Valentijn Speeddates, de verjaardagsposters, de maandelijkse OneMeet & Lunches, de vele viermomenten en het hartelijk verwelkomen van nieuwe collega’s met confetti en een buddy zijn slechts een paar voorbeelden van de rituelen waarmee we invulling geven aan de collega-journey en daarmee aan onze cultuur. We geloven dat warme, (h)echte verbindingen bij uitstek ontstaan door fysiek bij elkaar te zijn. Onze medewerkers onderstrepen en ervaren dit; zij beoordelen de waarde kameraadschap met maar liefst 99%. Alle medewerkers die nieuw bij ons komen werken voelen zich welkom (100%) en maar liefst 98% van alle medewerkers vindt The Onemeeting Company een leuke en veilige plek om te werken; een mooie bevestiging dat onze medewerkers zich welkom en veilig bij ons voelen", aldus Anita Cornet, Head of People & Culture.

Best Workplace for Women

Als kers op de taart behoort The Onemeeting Company tot de 28 Best Workplaces for Women in Nederland. Voor het eerst heeft Great Place To Work, naast de jaarlijkse lijst van beste werkgevers van Nederland, de Best Workplaces for Women bekend gemaakt. Zo’n lijst is nog nooit eerder gepubliceerd in Nederland. The Onemeeting Company is geëindigd op plek 7 in de categorie small. Waarom deze lijst nodig is? Glazen plafonds. Ongelijke beloning. Genderdiscriminatie. Nog steeds bestaat er in Nederland een kloof tussen mannen en vrouwen. Zelfs in 2024. Dat moet anders. Dat kán anders. De Best Workplaces for Women™ laten zien dat het mogelijk is. “Deze erkenning onderstreept onze toewijding aan gelijkheid en inclusie op de werkvloer, waar iedereen wordt aangemoedigd om te gedijen en hun volledige potentieel te benutten”, aldus Anita Cornet, Head of People & Culture.