Oceandiva London past koers aan

Bron: Oceandiva

Oceandiva, een voorloper in duurzame varende evenementenlocaties, komt met haar bekroonde schip 'Oceandiva London' naar de EU. Deze strategische beslissing is genomen na aanzienlijke uitdagingen binnen het Britse regelgevende kader. Ondanks het verkrijgen van het prestigieuze Green Award’s Platinum Label, bleken de combinatie van regelgevende hindernissen en infrastructurele tekortkomingen een onoverkomelijke barrière. Geconfronteerd met deze onvoorziene uitdagingen in Londen, heeft Oceandiva bewust gekozen voor de positieve energie van de Europese Unie. Deze regio staat bekend om het stimuleren van innovatie en het bieden van een vruchtbare bodem voor duurzame ontwikkeling.

“We hadden de ambitie om met 'Oceandiva London' een transformatie teweeg te brengen in de Londense evenementenscène door middel van ons duurzame initiatief. De terughoudendheid van de stad om haar infrastructuur en regelgeving aan te passen, heeft ons echter tot deze keuze geleid. Dit is voor Oceandiva geen einde, maar een doordachte keuze voor een nieuw begin in steden die innovatie en duurzaamheid omarmen. De introductie van 'Oceandiva London' in de EU biedt onze opdrachtgevers een kans om voorop te lopen in de transitie naar duurzaamheid,” aldus Edwin Petersen, CEO van Oceandiva Group.

De introductie van 'Oceandiva London' in de Europese Unie markeert niet alleen een nieuwe richting voor ons, maar ook een uitnodiging aan steden om deel te nemen aan een beweging richting duurzaamheid en innovatie. We kijken ernaar uit om sterke partnerschappen te smeden met steden die duurzaamheid net zo hoog in het vaandel dragen als wij en die bereid zijn baanbrekende initiatieven te ondersteunen.