No Match, No Meat voor CLC en VECTA - bijeenkomsten verplaatst

Op 16 en 18 juni stonden twee bijeenkomsten van het CLC (Centrum voor live Communication, de branchorganisatie voor beurzen, congressen en evenementen) gepland. Beide worden nu naar het najaar verplaatst, om meer mensen in de gelegenheid te stellen deel te nemen. Juni blijkt hiervoor een mindergeschikte periode.

No Match, No Meat
Op 18 juni zouden de brancheverenigingen VECTA (organisatoren van Evenementen, Concerten en TheaterActiviteiten) en CLC (beurzen, congressen, evenementen) een speciale Match ´n Meat bijeenkomst organiseren, waar niet alleen de vaste contactpersonen van de verenigingen elkaar konden treffen, maar juist ook de overige medewerkers van de organisaties. 

Ondanks de positieve reacties, mensen zijn benieuwd naar het gezicht dat hoort bij die prachtige stem en willen graag kennismaken met de persoon achter de e-mails, is een belangrijke voorwaarde de aanwezigheid van zoveel mogelijk leden en hun medewerkers.

Om de Match ´n Meat tot een groot succes te maken zullen de VECTA en CLC leden elkaar na de vakantieperiode in de maand september gaan ontmoeten. De bijeenkomst, in het teken van Eenwording & Harmonisatie, samen: INTEGRATIE, is uitsluitend toegankelijk voor alle medewerkers van bij VECTA & CLC aangesloten leden.

Themabijeenkomst Risico's
Ook de Themabijeenkomst Risico´s, gepland op 16 juni 2009, wordt verplaatst, om nog meer leden en relaties de gelegenheid te bieden hierbij aanwezig te zijn.

De bijeenkomst, bedoeld voor medewerkers op directie- en managementniveau die zich beleidsmatig bezighouden met Human Resources of financiën, zal op een later tijdstip opnieuw ingepland worden.