Nieuwe initiatieven van MPI om professionaliteit branche te verhogen

Meeting Professionals International (MPI) presenteert als 's werelds grootste branchevereniging voor professionals op het gebied van vergaderingen en evenementen een reeks nieuwe initiatieven om de kracht van de branche extra naar voren te brengen.

Het debuut van het digitale badge- en referentieplatform van de MPI Academy, mogelijk gemaakt door Badgr, is daar de opvallendste van. Met behulp van Badgr kunnen deelnemers aan MPI Academy-cursussen badges toevoegen aan een online portfolio of cv en ze delen via LinkedIn of andere sociale media. Zo kunnen ze hun professionele ontwikkeling via MPI continu updaten.

Nancy Snowden, Lead Manager of Educational Experiences: “Digitale badges zijn voor ons een manier om waarde aan cursusdeelnemers te communiceren. Door visuele herkenning en verificatie te bieden van de vaardigheden en hulpmiddelen die ze hebben verworven door het volgen van onze cursussen en hen in staat te stellen hun waardepropositie beter naar voren te brengen. “

Emerging Meeting Professional (EMP)

MPI vindt dat opkomende professionals belangrijk zijn voor de toekomst van de branche. Daarom heeft MPI een certificering ontwikkeld dat opkomende professionals die zich willen onderscheiden bij het zoeken naar werk, onderscheidt.

EMP-professionals laten hiermee zien dat zij de juiste competenties voor vergaderprofessional bezitten. De aanduiding is niet leeftijdgebonden.

Historisch gezien werden opkomende professionals grotendeels aangewezen als junioren of senioren op de universiteit, waardoor barrières ontstonden voor toegang en erkenning voor professionals uit niet-traditionele onderwijstrajecten, zoals volwassen studenten, evenals degenen die zijn overgestapt uit een andere branche tijdens de "grote herschikking" van 2022. Of de persoon nu Junior of Senior is op de universiteit of van loopbaan verandert, degenen die 0-3 jaar ervaring in de vergadersector hebben, krijgen de kans om essentiële vaardigheden te leren waarnaar werkgevers op zoek zijn.

MPI Certified-programma

Het MPI Certified-programma helpt hogescholen en universiteiten om hun effectiviteit te evalueren en hun leerplanmodellen af ​​te stemmen op de beste praktijknormen in de sector. Door MPI Certified goedgekeurde programma's zullen afgestudeerden over gespecialiseerde en kritische vaardigheden beschsikken, waardoor automatisering in de vergader- en evenementensector wordt voorkomen. Toekomstige werkgevers zullen erop kunnen vertrouwen dat afgestudeerden van MPI Certified-programma's hooggekwalificeerd zijn en klaar zijn om de personeelseisen van vandaag en morgen het hoofd te bieden.

CMP Academy Studievaardigheidsprogramma

De MPI Academy lanceert ook haar gloednieuwe CMP Academy-studievaardighedenprogramma, gericht op het ondersteunen van potentiële CMP-kandidaten bij het uitstippelen van hun eigen studietraject voordat ze voor het examen gaan. MPI is een voorkeursaanbieder van de Events Industry Council (EIC) en voorstander van de aanduiding Certified Meeting Professional.

In tegenstelling tot veel studieprogramma's, streeft MPI's CMP Academy niet naar het creëren van een one-size-fits-all leerervaring. In plaats daarvan streeft de CMP Academy, onder begeleiding van een deskundige opleider, naar het creëren van een omgeving waarin leerlingen hun vaardigheden en kennis kunnen verbeteren.

HMCC geverifieerde locaties

Locaties moeten weten hoe ze vergaderingen binnen de gezondheidszorg moeten organiseren om relevant te blijven binnen deze branche. HMCC Verified Venue, het eerste HMCC Verified Venue, bestaat uit elf individuele normen waarop locaties worden geëvalueerd om te bepalen of ze in overeenstemming zijn met de best practice-normen van zorgvergaderingen. De locatie die zich aanmeldt, moet in totaal minimaal 50/65 punten verdienen om de HMCC-VV-aanduiding te krijgen.