NEXTSTOP: Event Park Amsterdam, Haarlem en Velsen-IJmuiden

Klaar voor een onvergetelijke reis door de schatten van Noord-Holland? Zoek niet verder! Bij convention bureaus Event Park Amsterdam (3B08), Haarlem (3B05) en Velsen-IJmuiden (3B02) vind je alles wat je nodig hebt voor een evenement dat de geschiedenis in gaat.

Laat de drukte van de Randstad achter je en duik in een wereld van rust, ruimte en eindeloze mogelijkheden, allemaal op slechts een steenworp afstand van Schiphol en het bruisende hart van Amsterdam.

Op donderdag 8 februari nemen we je mee op een reis langs onze drie topbestemmingen op EventSummit. Van adembenemende historische locaties tot moderne architecturale hoogstandjes, van strand tot stad, van culinaire verwennerij tot avontuurlijke watersporten - bij ons vind je het allemaal!

Bezoek onze stand aan het Horecaplein en ontdek hoe onze unieke samenwerking de perfecte setting creëert voor jouw volgende event. Met een modern vervoersnetwerk, meer dan 50 internationale hotels, evenementenlocaties die je verbeelding te boven gaan, én een schat aan culturele en recreatieve activiteiten, bieden wij een one-stop-shop voor al jouw eventbehoeften.

#NEXTSTOP is een samenwerking tussen toonaangevende spelers in de regio, waaronder Haarlem Convention Bureau, Van der Valk Hotel Haarlem, Carlton Square Hotel, Citymarketing Velsen | IJmuiden.nl, Landgoed Duin & Kruidberg, PBN, Convention Bureau Event Park Amsterdam, Visit Haarlemmermeer, Bazelmans AV en Claus Events.