MPI Masterclass: Generatieve AI geeft het 'fire in the hose' gevoel

MPI Masterclass in Neherlab Auditorium in Leidschendam (foto: Butino)

De uitverkochte masterclass van MPI: Generatieve AI 'Alle regels op zijn kop! die onlangs werd gehouden in Neherlab Auditorium in Leidschendam, bleek een groot succes. Staat jouw hoofd ook te tollen van de constante vloedgolf aan vernieuwingen die de branche elke dag overspoelt? Xander Kranenburg nam de congres-, meeting- en eventprofessionals mee in de vele en vaak ongekende mogelijkheden van Generatieve AI. CongresWereld was erbij en één ding werd al snel duidelijk. We moeten en kunnen veel meer met AI.

Tijdens de drie uur durende masterclass werd duidelijk dat Generatieve AI (GenAI) alle regels op zijn kop zet. Dat kunnen we niet op ons beloop laten, maar we zullen daarop moeten anticiperen en dat ook snel…

De congreswereld heeft de laatste jaren te maken met grote en elkaar snel opvolgende veranderingen. Dat vraagt veel van onze creativiteit en aanpassingsvermogen. AI is niet meer te negeren. Het is een blijvertje en zal een steeds prominentere plaats in onze branche krijgen. Dan is het beter deze te omarmen en te accepteren dan te negeren.

Xander Kranenburg kent met zijn vijfentwintig jaar ervaring als creatief en uitvoerend producent de branche door en door. Zijn nieuwsgierigheid leidde hem de afgelopen 18 maanden naar een diepgaande verkenning van 'AI', met het doel een grondig begrip te krijgen van hoe kunstmatige intelligentie onze branche ingrijpend zal transformeren en verrijken.

Een stimulerende en prikkelende masterclass over de vele mogelijkheden van GenAI wat volgens Xander: het “drinking from the firehouse” gevoel geeft. Zoveel mogelijkheden. Een ontwikkeling die bijna meer vragen dan antwoorden oproept. Zijn Masterclass gaf inzicht in de revolutionaire impact van Generatieve AI, maar ook praktische tools en strategieën om direct toe te passen in je dagelijkse werk.

Xander Kranenburg
Neherlab Auditorium Leidschendam

Xander Kranenburg (foto: Butino)