MECC Maastricht wint gouden award Beste Vergaderlocatie

Thom Nijsten – Business Development Manager, Jop Thissen – Manager Business Development en Frank Mimpen – Commercial Director

MECC Maastricht heeft de nationale gouden award voor ‘Beste Vergaderlocatie 2023’ gewonnen. Vakmagazine Meetings reikt sinds 2006 jaarlijks de Meeting Awards uit voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland. MECC Maastricht staat veelal bekend als de locatie waar grote beurzen, congressen en events plaatsvinden. MECC Maastricht beschikt echter, sinds de uitbreiding en upgrade welke twee jaar geleden is afgerond, ook over 55 splinternieuwe vergaderruimtes.

Jop Thissen, Manager Business Development MECC Maastricht; “Doordat wij jarenlange ervaring hebben met het organiseren van verschillende meetings en events, van klein tot groot, kunnen wij meedenken met onze klanten en op alle gebieden ontzorgen. Met onze 55 splinternieuwe (vergader)ruimtes kunnen we nu nog beter aansluiten op die wensen. Nadat wij in 2021 uitgeroepen zijn tot de ‘Beste Congreslocatie’, kunnen we nu ook met trots laten zien dat wij de ‘Beste Vergaderlocatie’ van Nederland zijn.”