Kennis en inspiratie voor vrouwelijke business professionals

Foto Parc Broekhuizen

Ben jij een gedreven vrouwelijke business professional? Een vrouwelijke ondernemer die klaar is om haar bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Neem deel aan het Women & Business Event op maandag 15 april, waar kennis en actie samenkomen.

Inspirerende en leerzame dag

Anno 2024 is het helaas nog steeds niet vanzelfsprekend dat vrouwen ondanks hun kennis en kunde de top bereiken. Op maandag 15 april gaat Women & Business bij Parc Broekhuizen in Leersum hier verandering in brengen. Vrouwelijke ondernemers en business professionals uit heel Nederland zijn van harte welkom bij deze inspirerende en leerzame dag waarbij de gasten ook alle ruimte krijgen om te netwerken om van elkaars bevindingen te kunnen leren. Mis deze unieke kans niet en sluit je aan bij een exclusieve dag die speciaal is ontworpen voor vrouwen zoals jij.

Sprekers

  • Geraldine Scepter van de LiveLab Company: Ontdek energieke tools en inzichten om toekomstbestendig te bouwen en te leven.
  • Maartje Koppen: Leer radicaal losbreken van wat je niet meer dient, om vol vertrouwen die volgende stap te zetten.
  • Jamie Mansveld van Goud & Kobalt: Geen karakter? Doodzonde. Ga staan voor wat je bent en kom op voor een merk dat aan alle kanten klopt.

Workshops

  • Marieke de Rooij-Hemelaar: ‘Spreken voor publiek’ – Laat jouw boodschap horen en zorg ervoor dat mensen luisteren.
  • Marjolein Bongers van House of Social Media: ‘LinkedIn – verleid je klant. Word ook op social media onweerstaanbaar interessant’.
  • Marjolein Berendsen van ZoMa Opleidingen: ‘Holistisch Verbinden’ – Ontdek de kracht van holisme.

Special guest

Met 24 jaar ervaring als eigenaar van Difrax en winnaar van de titel Zakenvrouw van het Jaar 2016, is Vivienne van Eijkelenborg nu bestuurslid bij nlgroeit. Haar focus ligt op het stimuleren van groei bij vrouwelijke ondernemers, met nadruk op lef en vertrouwen. Tijdens Women & Business deelt ze waardevolle lessen uit haar ondernemersreis.

Extra gasten

  • Anita Bos, managing director Parc Broekhuizen
  • Mode-ontwerper Addy van den Krommenacker verzorgt een spectaculaire modeshow