Jurgen Moors nieuw bestuurslid City Destinations Alliance

Jurgen Moors

Tijdens de International Conference & General Assembly van City Destinations Alliance (CityDNA) in Bologna (Italië), is een nieuw bestuur gekozen. CityDNA, het Europese kennisnetwerk voor steden en stedelijke regio's, bracht een internationaal publiek van 225 professionals uit de toeristische sector en citymarketing bijeen om hun voorkeursstemmen uit te brengen. Jurgen Moors, directeur bij Maastricht Convention Bureau, is gekozen als nieuw bestuurslid met een mandaat van drie jaar.

Moors leidt al bijna een decennium het Maastricht Convention Bureau. Zijn loopbaan staat geheel in het teken van internationale betrekkingen, waarbij hij eerder zowel in Japan, België als in Nederland werkzaam was, onder meer voor de Kamer van Koophandel. Voordat hij werd gekozen als bestuurslid van CityDNA, was Moors al enkele jaren de voorzitter van de CityDNA Meeting Industry Steering Group. Met zijn benoeming als bestuurslid van CityDNA zet Moors zijn toewijding voor het bevorderen van de belangen van stedelijke bestemmingen in heel Europa voort. 

Jurgen Moors: "Ik voel me zeer vereerd om toe te treden tot het internationale bestuur van CityDNA. Deze positie biedt een kans om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van stedelijke bestemmingen, samenwerkingen te sluiten en van elkaar te leren. Ik kijk ernaar uit om positieve veranderingen in de sector te bewerkstelligen, samen met de andere bestuursleden en onze nieuwe voorzitter.  Als lid van het bestuur van CityDNA streef ik ernaar om innovatieve benaderingen te introduceren, met name op het gebied van strategisch destinatie management en de congresbranche.”