Jaarbeurs wint gouden award Beste Congreslocatie

Koninklijke Jaarbeurs heeft de nationale gouden award voor ‘Beste Congreslocatie van het jaar 2022’ gewonnen. Initiatiefnemer van de awards is het vaktijdschrift voor zakelijke evenementenlocaties MEETINGS.

De Jaarbeurs wint de publieksprijs voor de goede locatie en voor de verscheidenheid aan kleine tot grote zalen. Daarnaast heeft de locatie een sterk ondersteunend team.

Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “We bestaan ruim 105 jaar en draaien dus al wat generaties mee. Al die ervaring zetten we in voor onze klanten en gasten. Zo hebben onze congreslocaties ieder een eigen stijl. Je kunt met een locatie en faciliteiten op maat het imago van de klant uitdragen en versterken. Van klanten krijgen we regelmatig de feedback dat we goed meedenken en adviseren om een zo goed mogelijk congres neer te zetten. Elkaar ontmoeten staat bij ons op de eerste plaats en de manier waarop zorgt daarbij voor een blijvende indruk.”

Ook zet Jaarbeurs stappen op het gebied van verduurzaming. “In 2023 willen we op jaarbasis minimaal 900 ton CO2 besparen in onze horeca. Daarom hebben we onder andere het assortiment grotendeels vegetarisch gemaakt. Voedsel dat over is verkopen we via Too Good To Go en verpakt voedsel doneren we aan de Voedselbank”, licht Jeroen van Hooff toe.