Jaarbeurs wint award Beste Congreslocatie

Mayen van Luttikhuizen, Niek Krebbers, Mark Westra en Herman Mantel

De Jaarbeurs wint opnieuw de nationale gouden award voor ‘Beste Congreslocatie van het jaar 2023’. Initiatiefnemer van de award is het vaktijdschrift voor zakelijke evenementenlocaties Meetings. Jaarbeurs wint de publieksprijs voor de unieke ligging en voor de veelheid aan kleine tot grote zalen. Afgelopen jaar zette Jaarbeurs opnieuw belangrijke stappen in het verder verduurzamen van haar beurzen en congressen.

Jaarbeurs wint de publieksprijs voor de unieke ligging en voor de veelheid aan kleine tot grote zalen. Erik Peekel, dagvoorzitter: “Jaarbeurs biedt veel meer dan alleen een centrale locatie. Het is de unieke combinatie van ligging, faciliteiten en professionaliteit die de Utrechtse evenementenlocatie biedt."
Herman Mantel, CCO Jaarbeurs: “Dag in dag uit organiseren we bij Jaarbeurs verschillende soorten congressen. Van een groot congres in Media Plaza met moderne sessieruimtes tot een symposium in Supernova waar alles draait om het creëren van verbinding. Iedere congresruimte heeft een eigen stijl. Van veel klanten krijgen we regelmatig te horen dat onze persoonlijke aanpak de succesfactor is van onze congressen. Opdrachtgevers zijn dan ook van ons gewend dat ze maar één contactpersoon hebben die van A tot Z verantwoordelijk is om te zorgen dat het congres in goede banen loopt.”

Afgelopen jaar zette Jaarbeurs opnieuw belangrijke stappen in het verder verduurzamen van haar beurzen en congressen. Niek Krebbers, Head of Sales Jaarbeurs: “Zowel bij de beurzen in de hallen als bij de congreslocaties bestaat onze catering voor 90% uit vegetarische gerechten en voor 10% uit visgerechten, afhankelijk van de doelgroep."