Jaarbeurs plant nieuw bos in Leersum

Koninklijke Jaarbeurs heeft samen met Trees for all bomen geplant tijdens de Boomplantdag in Leersum. Jaarbeurs doneerde afgelopen jaar in totaal ruim 2.500 bomen aan projecten van partner Trees for all. Voor elke beurs, elk event, vergadering of congres op hun locatie planten ze standaard een boom. Hun streven is om een CO2-neutrale evenementenlocatie te worden.

Marloes van den Berg, Chief Sustainability Officer: “Voor elke beurs, elk event, vergadering of congres planten we standaard een boom in een van de Trees for all projecten. We zetten in op circulariteit, zero waste en doen dat onder andere met duurzamere horeca, digitalisering van onze producten en diensten en met inkoop van beursmateriaal.”

Rik Roskam, Relatiemanager Trees for all: “Wij zijn erg trots op Jaarbeurs als partner, omdat onze samenwerking niet een losstaande donatie is maar ook echt onderdeel is van een breed en ambitieus duurzaamheidsbeleid op het gebied van klimaat, circulariteit en het tegengaan van voedselverspilling. Zo maken we samen veel impact!”