ICCA en ECM starten de GDS-Academy voor DMO-professionals

ICCA en ECM starten de GDS-Academy voor DMO-professionals, organisaties en hun partners. Doel is om vernieuwd begrip te krijgen voor de evenementenbranche en het toerisme, zodat de sector weer nieuw leven ingeblazen krijgt.

Door middel van het bevorderen van netwerken en samenwerking stelt de GDS-Academy de DMO (Destination Marketing Organizer)-professionals in staat zich aan de veranderende omstandigheden aan te passen van deze zwaar getroffen sector.

De GDS-Academy biedt onderwijs aan als online lessen met open inschrijving voor professionals, en online/hybride leren voor organisaties.

 

Er zijn twee mogelijkheden:

  • Het GDS – ICCA – ECM-certificaat in herstellend bestemmingsbeheer van 16 weken, bestemd voor DMO-professionals om hun huidige aanpak te heroverwegen en opnieuw vorm te geven.
  • Masterclasses – praktijkgerichte lessen van 3 tot 4 sessies om de vaardigheden en mogelijkheden op diverse kritieke fronten te verbeteren. De eerste 4 masterclasses zijn: Impact Strategy and Measurement, Planning for Recovery and Resilience, Regenerative Event Management en Storytelling for Regeneration. De Masterclasses worden gegeven in samenwerking met de onderwijspartners Travel Foundation en #MEET4IMPACT.

De opleiders zijn experts op het gebied van duurzaam bestemmingsbeheer en koplopers in herstellend management. Samen zorgen ze voor dynamische leservaringen die professionele groei versnellen.