Hybride events bestaan niet! Live meets online

Na bijna anderhalf jaar online events maken experts uit de evenementenbranche de balans op. Vanuit de Fokker Terminal in Den Haag word je een uur meegenomen in de wereld van online, hybride en live events. 

Ondanks de impact van de Coronapandemie op de eventsector heeft de Fokker Terminal het afgelopen jaar niet stilgestaan met veel online events die zijn gehost in de webcaststudio's in nauwe samenwerking met hun partner AVEQ. Tijdens deze online events is de waarde van digitale bijeenkomsten en interactieve kennisoverdracht aangetoond. Nu de live markt weer begint op te starten kijken wij samen met AVEQ terug op de afgelopen periode. Wat hebben we geleerd, welke online tools gaan we wellicht blijvend gebruiken tijdens fysieke bijeenkomsten en wat is de waarde van een online eventplatform in de gehele eventstrategie?

Vanuit de Fokker Terminal in Den Haag neemt dagvoorzitter Tom Jessen de deelnemer een uur mee in de wereld van online, hybride en live events.

Tijdens het webinar wordt ingegaan op de ontwikkelingen in de branche. Onno Schaap vertelt samen met zijn collega Maarten Breumelhof over de ins en outs van Eventleader. Een uniek evenementenplatform met features die inspelen op de behoefte vanuit de huidige markt. Hoe is het ontstaan, wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de verwachtingen voor de komende jaren? Tijdens de livestream worden relevante voorbeelden van Eventleader gedemonstreerd. Zo kom je alles te weten over de verschillende features en mogelijkheden.