Hybrid City Alliance erkent de groei in multi-hub congressen

The Hague Convention Bureau, Ottawa Tourism Business Events, Prague Convention Bureau en Geneva Convention Bureau hebben de Hybrid City Alliance gelanceerd. De vier gelijkgestemde bestemmingen willen een ​​creatief nieuw aanbod bieden voor congressen en evenementen.
De Hybrid City Alliance is een open groep met mogelijkheden voor andere bestemmingen om zich aan te sluiten als ze willen profiteren van deze samenwerkingsaanpak.

Hybride bijeenkomsten met meerdere hubs blijven in populariteit toenemen. Dat geldt vooral voor de associatie sector, waar er behoefte is om samen te werken en content wereldwijd te delen tijdens een evenement met breder internationaal publiek. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om het event virtueel bij te wonen op hun lokale hub of op een centrale bestemming, op basis van hun behoeften, middelen en reisbeperkingen.

De Hybrid City Alliance biedt internationale evenementorganisatoren een gestroomlijnde evenementenplanning en bezorgservice. In plaats van rechtstreeks met meerdere bestemmingen te werken, kunnen klanten gebruik maken van de nauwe banden van de Hybrid City Alliance, met een centraal contactpunt bij hun favoriete Alliance-lid, die de reacties, offerteaanvragen en levering zal coördineren.

De leden van de Hybrid City Alliance, hoewel op zichzelf heel verschillend, hebben overeenkomsten die hen tot ideale partners maken. congressen en bijeenkomsten verspreid over de hubs zullen daarom worden afgestemd in termen van bestemmingsgrootte, aanbod, specialiteit, welkom en gevoel.

Het multi-hub-concept heeft verschillende voordelen, met name in de nasleep van de COVID-19-pandemie. Afgevaardigden kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om ofwel online ofwel een lokaal of regionaal evenement bij te wonen, rekening houdend met lokale reisbeperkingen. Een lokale hub heeft ook het voordeel dat de reistijd wordt verkort - wat op zijn beurt een financiële impact heeft voor de afgevaardigde en een positieve duurzame impact op de planeet.

Bas Schot, hoofd van het The Hague Convention Bureau verwelkomde het nieuwe initiatief en zei: “Vandaag gaat het niet om mij maar om WIJ. Om ervoor te zorgen dat de industrie sneller herstelt, moeten we allemaal samenwerken. Daarom zijn we verheugd om onze samenwerking in Ottawa uit te breiden met gelijkgestemde innovatieve bestemmingen zoals Praag en Genève, die zich graag willen concentreren op oplossingen voor morgen, en we kijken er ook naar uit om andere bestemmingen te verwelkomen om samen met ons de toekomst vorm te geven. "

“Voortbouwend op het succes van ons partnerschap met Den Haag, dat werd ondertekend in 2019, is Ottawa Tourism trots om de Hybrid City Alliance samen met andere bestemmingen van wereldklasse te lanceren, die onze passie voor de toekomst van vergaderingen delen. We kijken ernaar uit om onze sterke relaties met de andere bestemmingen in de Alliantie optimaal te benutten en middelen en contacten te delen. Het resultaat zal meer bedrijven naar onze hoofdstad trekken, de sterke punten van Ottawa laten zien en de verhalen van Canada op een internationaal podium vertellen. " voegde Glenn Duncan, Senior Vice President en Chief Marketing Officer, Ottawa Tourism toe.