Hoe denk jij over de toekomst van de meeting industrie?

Eerder onderzoek door LCRC (Live Communication Research Center) van branchevereniging CLC-VECTA heeft uitgewezen dat er een grote behoefte is naar meer inzicht/transparantie in trends en ontwikkelingen in de Nederlandse congres- en vergaderindustrie.

Onder begeleiding van Karoline Wiegerink en Vincent van Wulfen van CLC-VECTA zijn vier studenten van de Hoge Hotelschool Den Haag een project gestart om meer inzicht in de markt te verkrijgen.
Graag willen zij van organisatoren en toeleveranciers in de branche weten hoe zij tegen een aantal zaken aankijken en wat hun verwachtingen voor de toekomst zijn. Ook jouw mening is belangrijk en daarom nodigen we je van harte uit om de enquete in te vullen.

De resultaten zullen gebruikt worden om CLC-VECTA te adviseren hoe een eventuele branche monitor kan worden opgezet en wat voor informatie deze moet genereren. Tevens zullen de uitkomsten worden teruggekoppeld aan de deelnemers aan het onderzoek.

Geef ook jouw  mening en vul de vragenlijst in. Het vraagt ongeveer 10 tot 15 minuten van je tijd en je kan nog t/m woensdag 26 januari deelnemen.
Klik hier om naar de vragenlijst te gaan