Gezamenlijke sales- en marketinginitiatieven versnellen transformatiedoelen

Dynatrace, gespecialiseerd in unified observability en beveiliging, breid zijn Go-to-Market (GMY-)partnership met Google Cloud uit. De GMT omvat gezamenlijke sales- en marketinginitiatieven waaronder events, workshops en marketingcampagnes. Met deze samenwerking wordt het mogelijk voor meer klanten om het Dynatrace-platform op Google Cloud te implementeren voor AI-powered analytics en automatisering van hun cloud-native omgevingen. Daarnaast draagt het bij aan hun digitale transformatiedoelen.

“Cloud observability en beveiliging zijn essentieel voor succes in de moderne digitale wereld”, zegt Jay Snyder, SVP, Global Partner and Alliances bij Dynatrace. “Ze helpen organisaties om softwareontwikkeling en innovatie te versnellen, de gebruikerservaring te verbeteren en klanttevredenheid te boosten. Het Dynatrace-platform biedt leidende AI-powered observability en beveiliging voor moderne cloudomgevingen. Door ons partnership met Google Cloud uit te breiden maken we sneller resultaten mogelijk voor organisaties tijdens hun digitale transformatie en modernisatie.”

Deze aankondiging bouwt voort op het bestaande partnership tussen Dynatrace en Google Cloud. Als onderdeel hiervan kunnen klanten hun Google Cloud-budgetten gebruiken om het Dynatrace-platform aan te schaffen via de Google Cloud Marketplace. Hierdoor kunnen zij hun procurement en resources optimaliseren. Verder ondersteunt het Dynatrace-platform een uitgebreid aanbod van Google Cloud-services, waaronder Google Kubernetes Engine (GKE) Autopilot, Google Computing Engine, de operations suite van Google Cloud en Big-Query. Deze Dynatrace-integraties bieden klanten een unieke ervaring voor observability en beveiliging in hun Google Cloud-services en -applicaties.

Ritika Suri, Director of Technology Partnerships bij Google Cloud: “We zijn verheugd om ons partnership met Dynatrace uit te breiden en nog verder te verbeteren hoe klanten observability en security workloads beheren. Door het combineren van de vertrouwde infrastructuur van Google Cloud met AI-powered observability van Dynatrace kunnen we verbeteren hoe organisaties software-applicaties ontwikkelen, implementeren, beheren en beveiligen.”