Geslaagd en groen relatie-event van ACS

Het relatie-evenement van ACS werd dit jaar gehouden in het Spoorwegmuseum in Utrecht. CongresWereld was erbij. Het evenement stond in het teken van duurzaamheid met onder andere een presentatie van Justdiggit door Merel Rikveld. Duurzaamheid en vergroenen staan de laatste jaren hoog op de prioriteitenlijst van ACS.

ACS zet de laatste jaren sterk in op duurzaamheid en vergroenen en is de afgelopen jaren druk bezig geweest om actie te ondernemen om haar ecologische voetafdruk te verkleinen en doet dat onder meer door de samenwerking met JustDiggit.

Er werd tijdens het event een zeer onverwachte workshop van Eibert Draisma gegeven waaruit bleek dat de handarbeidlessen van ‘vroeger’ nog in mijn hoofd zaten maar helaas het zicht -geen leesbril mee- niet meewerkte, en daarna natuurlijk het netwerken. Een waardevol event op een prachtige locatie met veel inhoudelijkheid.

Het was voor mij de eerste keer in het Spoorwegmuseum, maar ik kom zeker terug. Een geweldige locatie en een echte aanrader.

Ted Walraven

Op deze plek komt later de video te staan die een Audio Visueel bedrijf natuurlijk liever zelf maakt maar paar plaatjes wil ik je niet onthouden.