Gastvrij Rotterdam succesvolle grote live beurs in Ahoy

Na 20 maanden was de 8e editie van Gastvrij Rotterdam eindelijk weer de eerste grote live beurs die kon plaatsvinden in vier goed gevulde beurshallen van Rotterdam Ahoy. Ruim 300 exposanten en 11.264 bezoekers bezochten Ahoy en dat was slechts 17 procent minder dan de vorige editie.  Een geweldige prestatie in deze onzekere tijd.

Bezoekers van Gastvrij Rotterdam konden zich van 20 t/m 22 september oriënteren op de belangrijkste ontwikkelingen op horecagebied. Het evenement met ruim 300 exposanten werd door ruim 11.000 mensen bezocht en dat is een groot succes aangezien het bezoekersaantal slechts 17 procent lager was dan de vorige editie. Daarbij ook nog genomen de uitdaging voor Ahoy om dit evenement in goede banen te leiden gezien de huidige tijd met regelmatig veranderende maatregelen rondom corona wat een grote uitdaging vormt. Er heerst op het moment ook een groot tekort aan personeel in de horeca en dan is een opkomst als van vorige weerk boven verwachting.

De sfeer op de beursvloer was uitstekend en zowel de organisatie van Gastvrij Rotterdam als de founding partners, branche partners en programma partners waren zeer te spreken over dit goed georganiseerde evenement. Managing director van Gastvrij Rotterdam, Robert Melaard geeft aan: "Als deze editie van Gastvrij Rotterdam iets duidelijk heeft gemaakt, dan is het de enorme behoefte om elkaar weer live te kunnen ontmoeten. Het is geweldig dat we van zoveel exposanten het vertrouwen hebben gekregen door hun deelname te bevestigen aan Gastvrij Rotterdam 2021 in deze onzekere tijden en dat toch ook zoveel vakbezoekers de tijd hebben vrijgemaakt om naar de beursvloer te komen.”

Voor Rotterdam Ahoy een topprestatie om dit eerste grote live evenement na zo'n lange tijd zo goed vorm te geven binnen de kaders van de huidige maatregelen op een manier die zowel exposanten als bezoekers een goed gevoel van samenzijn gaf, zonder de nadruk te leggen op eventuele beperkingen. Alle ruimte om zich op de hoogte te stellen van de nieuwste trends en innovaties en minstens zo belangrijk, alle tijd om weer als vanouds te netwerken.

Gastvrij Rotterdam groot succes