De hele branche weer samen bij Event Summit 2024

Het is uren aftellen naar EventSummit. Het is alweer de 16de editie die dit jaar op 8 februari plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht. Het grootste eendaagse platform voor de branche met een sprankelende mix van inspirerende sprekers, nieuwe technologieën, duurzame initiatieven, en natuurlijk heel veel fun en een spetterende afterparty. Ontdek de nieuwste trends, locaties, producten en innovaties op de beursvloer, die maar liefst 500 mooie bedrijven telt. Het is ook de dag om je netwerk uit te breiden met nieuwe vrienden.

Het sprekersprogramma telt dit jaar maar liefst 20 topsprekers, mede mogelijk gemaakt door DeSpreker.nl en Sprekershuys. Mooie namen als Kluun, Wilfred Genee, Kim Lammers, Aaron Mirck, Nouchka Fontijn en Dounia Maakor. Alle thema’s komen voorbij, duurzaamheid, AI, werkbalans, diversiteit, storytelling. Xsaga komt speciaal naar EventSummit met de Blundertalks. Drie keer deze dag nemen ze mee naar wat er mis is gegaan bij verschillende evenementen en wat we daarvan kunnen leren.

Naast deze toonaangevende namen verwelkomen we ook enkele opkomende sterren in de sprekerswereld, zoals Sayma Kuipers die de werkvloer vergelijkt met een kleuterklas en benadrukt dat we meer moeten spelen.

Duurzaamheid staat al jaren hoog op de agenda van EventSummit. Een belangrijk thema binnen onze branche. Dit jaar is er voor het eerst een duurzaamheidsplein met 13 mooie bedrijven die helpen om jouw volgende groener te maken.
Als sponsor van Trees for All roept het team van EventSummit alle bezoekers en exposanten op om bomen te doneren en zo samen een positieve impact te maken op het milieu.

En laten we de borrel afterparty niet vergeten! Na een dag vol inspiratie en innovatie, is het tijd voor een feestje. Vanaf 17.30 uur hebben we op de beursvloer de Pianobar en de 10 koppige band At Your Service.  Om 19.30 uur gaat het feest door in Citysense Utrecht met muziek van DamesDraaienDoor.

Registreer je snel via www.eventsummit.nl. Tot maandag 5 februari 18.00 zijn de tickets gratis, daarna € 25,00 excl. BTW