CLC geeft extra aandacht aan bedrijfscontinuiteit bij eventuele griep pandemie

Op dinsdag 6 oktober vindt de CLC Themabijeenkomst ´De Ondernemers Arena; personele risico´s, persoonlijke oplossingen´plaats. Hoeveel personeelsleden heeft u ondertussen thuiszitten vanwege de Mexicaanse Griep? Loopt uw bedrijfsproces gevaar? In de extra workshop ´Grieppandemie en bedrijfscontinuïteit´ komen de risico´s en oplossingen uitgebreid aan bod.

In het kader van de actuele dreiging van de grieppandemie doet CLC er alles aan om haar leden geïnformeerd te houden over de risico's en de beste manieren om te handelen bij een dergelijke situatie.
Zo is er onder andere een werkgroep opgericht die zich met de problematiek rond de Mexicaanse griep bezighoudt,en dan natuurlijk met name de effecten die dit op de markt van Live Communicatie kan hebben (klik hier voor meer informatie).
 

Ook in de themabijeenkomst wordt stilgestaan bij de risico's van een griepuitbraak. In dit geval met name de effecten op de bedrijfscontinuïteit. Spreker is Rubert Nieuwenhuis, Senior Consultant Aon Global Risk Consulting.

Klik hier voor meer informatie