CLC gaat 'Live' met Perception of Space

CLC Live is hét branche evenement, geïnitieerd door het CLC - Centrum voor Live Communication. Het CLC is de branchevereniging voor bedrijven en organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en/of faciliteren van beurzen, congressen en evenementen.

CLC Live is het platform om de branche verder te professionaliseren en vindt op 10 december 2008 voor de tweede keer plaats. Een bijzondere dag die bol staat van de vier i's; informatie, innovatie, inspiratie en interactie. De branchegenoten kunnen bijpraten over de laatste ontwikkelingen, nieuwe relaties ontmoeten en bestaande relaties versterken.

‘Perception of Space'
Dit jaar staat tijdens CLC Live het thema ‘Perception of Space' centraal. De activiteiten gaan in op vragen als: Wat doet een ruimte of een omgeving met de bezoeker? Hoe wordt een ruimte beleefd? Hoe kunt u ervoor zorgen dat een bezoeker de beleving van een ruimte kan beïnvloeden? Hoe is dit effect door u te beïnvloeden? Welke middelen kunt u hiervoor gebruiken? Hoe zorgt u ervoor dat een ruimte het effect oplevert dat past bij uw doelstellingen?

Het programma kunt u nalezen in de agenda-sectie van CongresWereld

CLC Live