CLC en VECTA gaan nieuwe jaar in met Annemarie van Gaal

Brancheorganisaties CLC - Centrum voor Live Communication en VECTA - de Vereniging van organisatoren voor Evenementen, Concerten en TheaterActiviteiten - gaan gezamenlijk toasten op het nieuwe jaar tijdens hun Nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 15 januari 2009 in De Efteling te Kaatsheuvel.

Gastspreker Annemarie van Gaal
annemarie van gaalNaast de traditionele nieuwjaarsspeeches van de CLC en Vecta voorzitters is het podium aan Annemarie van Gaal, die zal zorgen voor de nodige inspiratie voor 2009. Van Gaal, bekend van tv-optredens in onder andere business programma's en talkshows, is thans adviseur bij grote mediatransacties, investeerder en bezit bedrijven in vastgoed en media. Van Gaal is hét bewijs dat grote budgetten geen voorwaarde voor succes zijn. Anders aanpakken... Ze vertelt vanuit haar eigen bizarre ervaringen hoe ze succesvolle business genereerde. Annemarie boeit en boeit. Ze laat ons niet alleen ‘out-of-the-box denken', maar levert verbluffende inzichten om nieuwe omzetkansen te ontdekken. Want vanuit het niets en onder de allerzwaarste omstandigheden heeft Van Gaal op jonge leeftijd een uitgeverij in Rusland opgebouwd. En hoe? Binnen 5 jaar 700 werknemers en de grootste uitgeverij van dit immense voormalige Oostblokland! Ondanks corruptie, extreme bureaucratie, cultuurverschillen en economische tegenslag. Ze boeit als geen ander als ze vertelt over hoe ze alle grote multinationals het nakijken gaf. En hoe overleven leidde tot een gigantisch succes. Maar ook hoe u kansen pakt in schijnbaar uitzichtloze omstandigheden. Kortom: inzichtgevend, inspirerend en empowering. Eigenlijk een ‘must' voor elke ondernemer. Werkelijk bijzonder inspirerend. Haar kick brengt ze gegarandeerd op u over.

Inschrijven?
Deelname is uitstluitend voor leden van CLC en hun introducees. Bent u actief in de branh en geinteresseerd in de activiteiten van CLC en/of Vecta en zou u willen deelnemen aan de nieuwjarsbijeenkomst, neem dan contact op met het secretariaat: info@centrumvoorlivecommunication.nl  en info@vecta.nl .

Meer info op www.centrumvoorlivecommunication.nl  en www.vecta.nl