CitizenM introduceert abonnementsvormen voor werkende nomaden en thuiswerkers

Hotelgroep citizenM lanceert twee abonnementsvormen op verblijf in haar 21 hotels. De abonnementen zijn gericht op werkende nomaden, thuiswerkers en bedrijven die op zoek zijn naar invulling van het nieuwe hybride werken. Dit aanbod wordt wereldwijd beschikbaar.

De huidige wereldwijde verschuiving in de werkcultuur heeft een nieuwe trend teweeggebracht: van werken op kantoor naar thuiswerken. Met het motto ‘home is where your head rests’ ziet citizenM haar hotels ook nadrukkelijk als werkplek.

citizenM staat bekend om haar aanpassingsvermogen, in dit geval aan de veranderende eisen van zakenreizigers. Ondersteund door de juiste technologie heeft citizenM snel kunnen reageren op de drastische veranderingen in de horeca die veroorzaakt zijn door de recente pandemie.

Corporate Subscription

citizenM lanceert: corporate subscription by citizenM –  een slim Alles-In-Eén slaap-werk-ontmoet-pakket voor bedrijven wier werknemers op afstand werken of regelmatig reizen. Het is de perfecte oplossing voor gedistribueerde teams die consistent moeten (of willen) vergaderen; en lokale individuen die (soms) een beter alternatief nodig hebben dan thuiswerken.

Abonnees kunnen voor slechts 550 euro per maand op elk gewenst moment in elk van de 21 citizenM hotels ter wereld, gebruik maken van de werkfaciliteiten; drie nachten verblijven (inclusief welkomstdrankje en ontbijt) in een citizenM naar keuze én gebruik maken van de vergaderruimten. De werknemer kan desgewenst meer nachten toevoegen of meer vergaderruimte uren toevoegen tegen een gereduceerd tarief.

De corporate subscription is een pakket ontworpen voor het oplossen van alle typische problemen waar bedrijven niet langer tegenaan willen lopen zoals het betalen voor dure coworking-lidmaatschappen of kantoorruimtes; tijdverspilling aan het zoeken van hotel-/ vergader- / werkruimte-deals en geen toegang hebben tot professionele ruimtes in grote steden voor klantmeetings of -entertainment. Voor een vaste prijs per maand reken je als bedrijfseigenaar gelijk af met de onvoorspelbaarheid van hotelprijzen, zeker na de pandemie.

Kopers hebben volledige flexibiliteit bij het afsluiten van hun subscription. Kopers kunnen een maandpakket afsluiten, zowel voor enkel zichzelf als voor de voltallige bezetting. Daarnaast is het mogelijk om een subscription voor een jaar af te sluiten waarbij de 12e maand gratis is.