Blue Rhapsody grootste varende tv-studio van Europa

In bijzondere tijden moet je je als organisatie openstellen, uit je comfortzone treden en denken in mogelijkheden. Dat is nu net wat Constant in Beweging heeft gedaan. Zo kwam er een nieuwe markt op hun pad, waar ze voorheen nimmer aan gedacht hadden: hun schip Blue Rhapsody als varende tv-studio van de populaire Duitse tv-show ‘Deutschland Sucht den Superstar’.

Constant in Beweging heeft maanden met het team van RTL samengewerkt om deze productie vorm te geven en zij zijn dan ook erg trots op deze nieuwe en unieke opdracht. 14 dagen lang zal Blue Rhapsody de Duitse wateren bevaren met aan boord honderd crewleden en dagelijks dertig nieuwe kandidaten. Prominente juryleden Dieter Bohlen, Michael Wendler, Maite Kelly en Mike Singer zullen getalenteerde kandidaten aan boord beoordelen op hun kunsten en hen hopelijk een plaats in de volgende ronde aanbieden.

Blue Rhapsody maakt een stop in: Rüdesheim, Bacharach, St. Goar, Boppard, Braubach, Koblenz, Andernach, Linz am Rhein, Königswinter, Keulen, Düsseldorf en Duisburg. De vaart eindigt daar op 27 september. Met nog twee open auditie momenten naast de reguliere opnames, kunnen talenten alsnog de kans krijgen om aan boord te stappen om op te treden voor de juryleden (19 september in Andernach en 25 september in Keulen).

Het nieuwe seizoen van ‘Deutschland sucht den Superstar’ wordt vanaf begin 2021 uitgezonden door RTL Duitsland. Bij Constant in Beweging kan men niet wachten om het resultaat van deze bijzondere opdracht te zien.

Over Constant in Beweging

Constant in beweging koppelt haar unieke schepen aan meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van evenementen. Op die manier zorgen wij ervoor dat de gasten van onze opdrachtgevers keer op keer met een spectaculaire en gedenkwaardige herinnering van boord stappen. Onze expertise is meerdere malen onderstreept met het winnen van bronzen, zilveren én gouden giraffes. Anno nu zijn evenementen geëvolueerd tot impactvolle communicatiemomenten met een budget en duidelijk meetbare doelstellingen. Het is onze expertise om die doelstellingen waar te maken binnen de vooraf afgesproken financiële kaders. Wij bieden daarbij de service die u wenst. Een evenement van a tot z organiseren, of alleen specifieke ondersteuning bieden waar nodig. Van de culinaire invulling tot de uitnodigingen en het entertainment; ons specialisme ligt in het organiseren van alle facetten die horen bij evenementen. Het decor van een evenement is een belangrijke factor in haar succes. Niet alleen hebben alle drie onze schepen hun eigen onmiskenbare karakter, uniek aan een varende evenementenlocatie an sich is het continue veranderende decor. Van de industriële havens van Rotterdam en de romantische steden die ons land kent, tot de uitgestrekte uiterwaarden en ongerepte natuur. Voortbewegend op het water bent u constant in een andere omgeving.