Bekende Nederlandse sprekers op één streamingsplatform

Honderd bekende Nederlandse sprekers zijn nu te horen via het streamingsplatform Speakrs.nl, waaronder Maurice de Hond, Duncan Stutterheim, Heleen van Royen en Daan Roosegaarde.

Het afgelopen jaar is de zakelijke evenementenwereld in al zijn facetten hard geraakt door de coronacrisis. Ondernemers Robert de Vries en Arjen Brokking bedachten een digitale oplossing om de kennis en inzichten van sprekers die anders honderden keren per jaar op het podium staan te delen via Speakrs.nl. Op dit platform staan ruim 1600 video's van honderd bekende trainers en sprekers. Het doel is om bedrijven en hun medewerkers te inspireren en hen te helpen dit om te zetten in groei. Op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, innovatie of vitaliteit. “In een paar minuten krijgen gebruikers de essentiële handvatten die ze nodig hebben”.

Brokking en De Vries leggen uit: “al tijdens het kijken kan een persoonlijke to-do list worden aangemaakt en kunnen collega’s elkaar suggesties sturen. Het stellen en realiseren van persoonlijke doelen en verbeteren van de onderlinge communicatie wordt dus sterk gestimuleerd.”