Bastion Hotels kiest cloudsoftware van Mews

Bastion Arnhem

Mews, hospitality cloud, is gekozen door Bastion Hotels om hun snelgroeiende nationale hotelketen te ondersteunen. Bastion Hotels beheert 34 hotels over heel Nederland, waarvan 33 onder het merk Bastion en één Best Western Hotel. Het is belangrijk dat het team activiteiten soepel kan uitvoeren vanuit het hoofdkantoor in Utrecht. Mews Multi-Property biedt schaalbaar hotelbeheer voor ketens en groepen. Gecentraliseerd gebruikersbeheer maakt het eenvoudig om functies en bevoegdheden in het hele bedrijf te beheren, terwijl single sign-on (SSO) ervoor zorgt dat alle werknemers zich veilig bij Mews aanmelden, of ze nu op locatie, op het hoofdkantoor of onderweg zijn.

"Het was tijd om de overstap te maken naar een cloud-native PMS en alle extra voordelen te ontdekken die dit met zich meebrengt voor ons personeel en onze gasten", zegt Dave Pieters, CEO van Bastion Hotels. "Bastion Hotels bevindt zich in een overgangsfase naar een meer op technologie gerichte bedrijfsvoering, waarbij de gastervaring verder wordt geoptimaliseerd. Hierna zullen we onze operationele processen verder verfijnen en stroomlijnen. Mews kwam naar voren als de oplossing om onze bedrijfsvoering te vernieuwen, terwijl de gast centraal blijft staan in onze hotels."

Bastion Hotels is een bedrijf waarbij automatisering en standaardisatie van processen een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de gastervaring. Met Mews kan Bastion Hotels veel van de taken tijdens het verblijf automatiseren en stroomlijnen waarvoor normaal gesproken een fysiek contactmoment nodig is. Door online in te checken voorafgaand aan hun verblijf kunnen gasten de administratie bij de receptie overslaan, terwijl met de Mews Kiosk gasten zichzelf bij aankomst kunnen inchecken.

Connectiviteit is essentieel voor Bastion Hotels. De Mews Marketplace biedt alle belangrijke integratiepartners waarvan het merk gebruikmaakt zonder verbindingskosten en ze kunnen via Mews Open API hun eigen boekingsmodule integreren.