ACS trotse AV-inrichter van het Elicium!

Het Elicium is absoluut een aanwinst voor de zakelijke evenementen markt in Nederland en zelfs Europa. Als preferred supplier van de RAI voor de audiovisuele faciliteiten zijn wij dan ook heel erg trots dat we voor alle zalen van dit innovatieve complex de vaste AV inrichting hebben mogen verzorgen.

Het Elicium is een multifunctioneel gebouw met een hoogwaardige uitstraling en de audiovisuele aankleding speelt daarin natuurlijk een belangrijke rol.
Het eisenpakket voor de AV in het Elicium was daarom ook veelomvattend. De apparatuur moest bijvoorbeeld makkelijk te bedienen en volledig geïntegreerd zijn met het interieur. Daarnaast was volautomatische schakelbaarheid noodzakelijk, zodat met hetzelfde gemak een Ipod of high-end multimedia apparatuur kan worden aangesloten.
En uiteraard waren duurzaamheid en milieuvriendelijkheid belangrijke issues.

De 20 vergaderzalen op de 3e, 4e en 5e verdieping zijn door ACS o.a. ingericht met in het plafond geïntegreerde videoprojectoren en geluidsapparatuur aanstuurbaar met behulp van intelligente bedieningspanelen.
De 4 congreszalen hebben elektrische projectieschermen van  4 m breed en 5,5 m lang, omdat de zalen maar liefst 7m hoog zijn.

Wij zijn trots op het resultaat en feliciteren Amsterdam RAI met het Elicum; hiermee kan Amsterdam RAI haar klanten nòg optimaler van dienst zijn.