ACS lanceert Eventresult voor gebruikersvriendelijke presentatie oplossingen

Nieuw IT bedrijf Eventresult wordt op event11 gepresenteerd

ACS audiovisual solutions grijpt event11 aan om haar nieuwe IT bedrijf Eventresult op de Nederlandse markt te introduceren.  Eventresult is het antwoord van ACS op de toenemende vraag naar slimme en gebruikersvriendelijke presentatie oplossingen voor de hospitality-, evenementen- en congresbranche.

Het portfolio van Eventresult omvat diensten als E! Manager dat een eigen online omgeving biedt voor elke spreker op een congres en E! Cast voor het onbeperkt streamen van presentaties. Het E! Signage product kan ingezet worden op vaste locaties of evenementen voor het tonen van dynamische en up-to-date informatie en media behoeftes.

Daarnaast haakt ACS in op het beursthema "Opportunity knocks" door bezoekers de mogelijkheid te bieden te ontdekken hoe zij social media als bijvoorbeeld Twitter in kunnen zetten tijdens hun volgende evenement. Beursbezoekers zonder Twitter ervaring kunnen ter plekke (en met raad en daad bijgestaan door specialisten) een account aanmaken, en het glorieuze moment meemaken van hun eerste live-Tweets op de schermen in de stand!

Kans op iPad2
Tenslotte is er voor iedereen een kans om nog meer moderne technologie in het dagelijks leven te integreren: iedere bezoeker die zijn/haar Twitter ID achterlaat op de stand maakt kans op een Ipad2!
Eventresult wordt op de de ACS stand (D86) gespresenteerd (event11 vindt op 30 en 31 maart plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Zie ook www.event.nl )

Alle info over Eventresult is te vinden op www.eventresult.com en op twitter.com/Eventresult