Mariëtte Gillis stopt als hoofdredacteur van CongresWereld

Na 8 jaar bij CongresWereld, eerst als redacteur en de laatste 5 jaar als hoofdredacteur, verlaat Mariëtte Gillis de redactie van CongresWereld.

"Doordat ik bovenop het nieuws zat, elke dag weer, heb ik een uitdagende en kennisverrijkende tijd bij CongresWereld gehad. De MICE branche is een inspirerende branche waarvan ik hoop dat deze de pandemie snel te boven zal komen. Ik heb daar veel vertrouwen in omdat juist in deze branche veerkrachtige, creatieve en communicatieve mensen werken die elkaar business gunnen en live versterken” aldus Mariëtte.

Nu is het tijd voor nieuwe dingen en uitdagingen. “Aan de ene kant is het raar, aan de andere kant biedt het ook weer nieuwe perspectieven.”

Haar positie wordt met onmiddellijke ingang ingenomen door Ted Walraven die al jaren als accountmanager bij CongresWereld betrokken is. Hij maakte al veel video producties voor CongresWereld en schreef ook content voor partners. “Het is een ontzettend leuke uitdaging. Ik heb veel ideeën over hoe we de markt kunnen gaan ondersteunen bij de nieuwe werkelijkheid. Een hele leuke branche met inspirerende mensen. Wij blijven de basis voor de informatie over de wereld van congressen in Nederland”