Ilio Rodoni nieuwe General Manager van Hilton Den Haag

Ilio begon zijn Hilton-carrière in het jaar 2000 als F&B-manager in het Londense Hilton op Park Lane. Na een korte afwezigheid keerde hij in 2005 terug naar de familie Hilton. Ilio was sinds 2014 werkzaam als General Manager bij Hilton Molino Stucky Venice in Italië voordat hij zijn nieuwe rol op zich nam. "Ik ben blij met de mogelijkheid om Hilton Den Haag te leiden als General Manager en kijk ernaar uit om met het team samen te werken om uitzonderlijke gastervaringen op te doen", aldus Ilio.

In zijn nieuwe functie is hij nu verantwoordelijk voor alle processen bij Hilton The Hague met 195 hotelkamers en 864 vierkante meter vergader- en evenementenruimte die plaats biedt aan maximaal 400 afgevaardigden met vier directiekamers, vijf vergaderruimtes en een grote pilaarloze balzaal.

Toplocatie

Hilton The Hague ligt in het historische centrum van de stad, vlakbij de ambassadewijk en het Vredespaleis, op een steenworp afstand van het Nederlandse parlement. Gasten kunnen genieten van hoogwaardige winkels, historische locaties, bruisende pleinen en beroemde musea. Het strand van Scheveningen ligt op slechts 15 minuten fietsen van het hotel.