U en uw bijeenkomsten zijn strategische componenten van het succes van uw organisatie.....Dat is de visie van Meeting Professionals International (MPI), de wereldwijde vereniging van meer dan 20.000 meeting en event professionals.

Opgericht in 1972 is MPI inmiddels uitgegroeid tot de grootste vereniging voor de meetings industrie, met een vertegenwoordiging in meer dan 66 chapters en clubs in meer dan 20 landen.
MPI ondersteunt meeting professionals om het professionalisme van hun vakgebied te vergoten door educatie en networking.
In MPI zijn zowel planners (zij die opdracht geven voor bijeenkomsten en deze organiseren) als suppliers (zij die bijeenkomsten accommoderen of diensten aan bijeenkomsten leveren) vertegenwoordigd, waarbij de eerste groep tenminste 50% van het ledenbestand uitmaakt.
Het Nederlandse Chapter kent momentel ruim 220 leden. Het netwerk van MPI thne Netherlands Chapter is een wezenlijk onderdeel van het lidmaatschap, naast het uitwisselen van ervaringen, het toespelen van waardevolle tips en ideeën en het samen oplossen van uitdagingen. Er worden per jaar tenminste 6 eductieve- en netwerkbijeenkomsten georganiseerd, waarbij onderwerpen als service level agreements, retrun on investment, crisis management, coaching en time management bijvoorbeeld al de revue gepasseerd zijn. De sessie zijn gericht op het vergroten van vakkennis en ontwikkeling, alsook op het ontwikkelen van beroeps en persoonlijke vaardigheden.
Of u nu een nieuwkomer inhet vakgebied bent of al vele jaren ervaring heeft, of u nu uitsluitend nationaal of veelal internationaal actief bent, bij MPI vindt iedereen het netwerk en de kennis om zich verder te ontwikkelen in het vakgebied.
Enkele voorbeelden van de Nederlandse leden:
Meeting Planners Meeting Suppliers
Ministerie VROM Gielissen Interiors & Exhibitions
Congrex Holland ACS AV Company
Nike Accor Hotels & Resorts
Shell NH Hoteles
Ernst & Young Amsterdam Rai
Modulex Worldhotels
Travel Marketing  
Stroombaan 4
1181 VX Amstelveen
Nederland
Telefoon: 
+31 (0) 20 5727355